petek, 16. maj 2014

Natečaj za Mavelu.com Ustvarjalni Tim

Danes bom predstavila kar tri izdelke. 

1. Voščilnica z vilo

Kot osnovo sem uporabila belo kvadratno voščilnico. Z rezalnikom krogov sem izrezala krog in ga osenčila z distress blazinico nato pa sem vilo nalepila nanj.




Za ozadje sem uporabila list iz seta Belle Fleur - Marianne Design, dodala sem čipko, rožice in metuljčka, vilo pa sem prilepila s 3D penco in voščilnica je končana.



 2. Za novorojenčka


Mogoče malček nenavadne barve za voščilnico za novorojenčka, ampak sem jo naredila samo iz ostankov papirja. Sprva mi niti ni bila všeč, zdaj mi je pa prav simpatična :)

Najprej sem iz šeleshamerja izrezala tagec, ki sem ga poštempljala z Marianne Design štampiljkami. Nato sem nanj prilepila krog lilije - Nellies noži. Dojenčka sem pobarvala s suhimi barvicami in ga prilepila s 3D kvadratki.




 Da voščilnica ni tako pusta, sem dodala oranžne rožice, metuljčka in zelene kamenčke.



Čez krog sem prilepila še trak in na vrhu zavezala manjši tagec, na katerega se lahko napiše posvetilo. Kuverto pa sem tokrat pustila kar belo.



3. Embosirana voščilnica

Tale voščilnica je pa malo bolj preprosta. Uporabila sem belo kvadratno voščilnico, nanjo sem prilepila akvarelni papir, ki sem ga embosirala z grelno pištolo in prozornim embosirnim prahom. Cel papir sem osenčila z modro distress blazinico, dodala metuljčke in to je to :)








3 Comments: